Tilat & Sisustus

Stailaus ja myynti

Visuaalisuus myy

Rakennan houkuttelevia ilmeitä myös fyysisiin tiloihin kuten myymälöihin, tapahtumiin ja kuvauksiin.

Pidän huolen, että brändisi yhdenmukainen visuaalinen ilme säilyy tiloissa, joissa tärkeät kohtaamiset tapahtuvat. Myynnin ammattilaisena autan myös esittely- ja myyntityössä siinä tahdissa kun tarvitset.

STAILATAAN YRITYKSESI TILAT JA TAPAHTUMAT EDUKSESI

Asiantuntija apunasi

Minulla on 15 vuoden kokemus myymälätilojen stailauksesta sisustus- ja huonekalualalla. Olen rakentanut useiden satojen neliöiden myymälöitä pienin tiimein ja Pop Up -myymälöitä sekä messuosastoja pikaisella aikataululla, joten olen tehokas tarttumaan toimeen. Olen myös stailannut useita yksityisiä asuntoja, mökkejä ja huviloita. Kaupallinen ajattelu kulkee usein vahvasti kaikessa tekemisessä ja intohimoni on luoda visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia paitsi digitaalisesti myös fyysisiin tiloihin.

Myymälä- ja messustailauksissa kulkee mukanani paitsi visuaalinen silmä, myös vahva kaupallinen taju. Osaan luoda mieleenpainuvia tiloja, niin että tiloissa aidosti viihdytään ja jotka myyvät!  Markkinoinnin ja brändäyksen ammattilaisena pidän huolen, että brändisi yhdenmukainen visuaalinen ilme säilyy myös niissä tiloissa, jossa tärkeät kohtaamiset asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtuvat.

Olen apunasi myös myyntityössä siinä tahdissa kun tarvitset. Oli sitten kyse myymälätyöstä tai messuesittelystä, olen mielelläni mukana rakentamassa laadukkaita asiakaskohtaamisia ja auttamassa bränditunnettuuden kasvattamisessa tuote – tai palveluesittelytilanteissa. Kohtaamiset kohderyhmän kanssa auttavat myös aidosti ymmärtämään liiketoimintaasi ja auttavat jatkossa brändi- ja markkinointityössä.

Stailauspalvelut tarpeesi mukaan

stailaus ja materiaalit

Messuosastot

Vahvalla kaupallisella osaamisella rakennan näyttävät messuosastot myyvästi ja harmonisesti. Kauttani saat myös messutapahtuman julisteet, flyerit ja muut taittomateriaalit brändi-ilmeen mukaisesti. Tutustu graafisen suunnittelun palveluun täältä.

Myyvät Esillepanot

Myymälät

Tarjoan visualistin palveluita ammattitaidolla. Rakennan myymäläympäristöt tarkalla visuaalisella ilmeellä tehokkaasti inspiroivaksi. Myynnin ammattilaisena varmistan harmonisen ympäristön, jossa tuotteesi myös käyvät kaupaksi!

EROTTAUDU EDUKSESI

Tapahtumat

Toteutan somistukset mieleenpainuviin tapahtumiin. Autan sinua löytämään kalusteet ja materiaalit sekä stailaan kanssasi yrityksesi osastot tapahtumiin, joissa haluat tulla nähdyksi!

LUOVAT MAINOKSET

Kuvaukset

Olen apunasi mainos- ja lehtikuvauksissa sekä niiden järjestelyissä ja stailauksissa. Oli sitten kyseessä muoti-, sisustus-, ruokakuvaukset, minusta saat tehokkaan ja luovan lisän tiimiisi. Jos taas tarvitset kuvaajaa, verkostostani löytyy huipputekijöitä.

Ammattilainen stailausapunasi

Yhteistyökumppanisi seuraavassa stailaus/myynti projektissa?

Tehokkaana sisustajana ja brändäyksen ammattilaisena autan rakentamaan viihtyisät ja inspiroivat tilat, joissa tuotteesi ja palvelusi nousevat esille edukseen!