Graafisen suunnittelun palvelut

BRÄNDI & MATERIAALIT

Menestys alkaa ainutkertaisella & laadukkaalla ilmeellä

Millaista tarinaa brändisi kertoo ja millaisista arvoista haluat viestiä? Visuaalinen ilme on vahvin elementti, jonka brändisi viestii ensikohtaamisessa asiakkaan kanssa. Tehtäväni on luoda sellainen visuaalinen tarina brändillesi, joka tulee huomatuksi ja jää aidosti mieleen.

Hyvä brändi viestii yrityksesi arvoista vaikuttavasti ja selkeästi. Onnistuneen brändin takana seisoo tarkka ja huoliteltu visuaalinen ilme, kuten logo, värit, fontit ja grafiikka. Visuaalinen ilme luo yhteyden brändisi ja tarjoamasi tuotteiden ja palvelun välille sekä auttaa luomaan mielikuvia yrityksestäsi.

AVAIMET LAADUKKAASEEN MARKKINOINTIIN

Visuaaliset kehykset brändillesi

Visualistina, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena luon yrityksellesi selkeä brändi-ilmeen, tone of voicen ja graafisen ohjeistukset eli visuaaliset raamit, joiden puitteissa on helppo jatkaa markkinoinnin ja liiketoiminnan kasvattamista. Korkealaatuisten materiaalien ja brändi-ohjeistuksen avulla ilme pysyy muistettavana ja laadukkaana.

Graafisen suunnittelun & brändäyksen palvelut

Brändäys & tunnus

Logosunnittelu

Logosuunnittelu lähtee aina liikkeelle alkukartoituksesta, jossa tutustutaan ja käydään huolella läpi toiveesi ja tavoitteesi. Teen huolella taustatyön, tutustun yritykseesi, sen tarinaan, toimialaan ja käytäntöihin. Sommittelen alkupalaverin perusteella eri luonnoksia tulevasta logosta, joista jatketaan kohti lopullista versiota. Kunkin työn teen aina käsityönä vektoriohjelmalla piirtäen. Hiotaan yhdessä kuntoon ja varmistetaan, että olet tyytyväinen.

Visuaalinen ilme

Brand Book

Graafinen ohjeistus auttaa ylläpitämään brändisi visuaalisen yhtenäisyyden tunnistettavana eri kanavissa ja materiaaleissa. Ohjeistus antaa selkeät ohjeet siihen, miten brändin visuaalinen ilme tulisi toteuttaa ja käyttää eri tilanteissa. Graafinen ohjeistus eli Brand Book sisältää mm. logon, värimaailman, typografian, grafiikat ja kuvaohjeistukset, tunnelmat, tyylit, äänensävyn ja (digitaalisen) ilmeen. Brand Bookia luodessa on tärkeää kuulla yrityksesi tarinaa ja tuoda yrityksesi ja brändisi ainutlaatuisuus esille mahdollisimman selkeään visuaaliseen muotoon.

Printti

Mainokset ja taittotyöt

Suunnittelen ammattimaisesti erilaiset printtimateriaalit, kuten esitteet, mainokset, käyntikortit, julisteet ja flyerit. Suunnittelen myös myymälä- ja messumateriaalit, katalogit, hinnastot ja lookbookit siinä laajuudessa kun tarvitset. Jokainen yksityiskohta huomioidaan tarkasti varmistaen brändisi visuaalinen yhtenäisyys ja houkuttelevuus.

Web

Digitaaliset ilmeet

Luon yrityksellesi digitaaliset ilmeet siinä laajuudessa kuin sinä tarvitset. Verkkosivu-ilmeet, bannerit ja laskeutumissivut. Suunnittelen ulkoasun, joka houkuttelee kävijöitä ja ohjaa heidät tavoitteisiisi. Suunnittelen myös näyttävät ja harmoniset sosiaalisen median grafiikat. Suunnittelen visuaalisesti vaikuttavat sisällöt, jotka vahvistavat brändisi tunnistettavuutta ja sitouttavat kohdeyleisöäsi.

Illustration & AI

Kuvitukset ja infograafit

Teen yksilölliset kuvitukset ja houkuttelevat infograafit yrityksellesi tukemaan tarinaasi ja tehostamaan viestiäsi. Olipa sitten kyseessä hahmot, maisemat tai abstraktit kuvat, tavoitteeni on tuoda tarinasi visuaalinen puoli esille. Kunkin työn teen aina käsityönä vektoriohjelmalla piirtäen toiveitasi ja tavoitteitasi kuullen ja huomioiden. Käytössäni on myös tekoälyohjelmat, joiden avulla teen tehokaat ja vaikuttavat AI-kuvitukset

Pakkausdesign

Pakkausmateriaalit

Tyylikkäällä pakkauksella luodaan ensivaikutelma, viestitään brändistä ja tehdään usein ostopäätös. Oli kyseessä sitten perinteiset pakkaukset tai jotain rohkeampaa, olen valmis ottamaan haasteen vastaan ja tuomaan uusia ideoita pöydälle! Tavoitteenani on luoda pakkaukset, jotka kertovat brändisi tarinaa ja erottautuvat kilpailusta.

flower, poppy, field-100263.jpg
OMA UNIIKKI, TUNNISTETTAVA ILME

Brändäyksen tärkeys

Onnistuneessa brändäyksessä säilyy sama punainen lanka läpi yrityksesi viestinnän ja on läsnä kaikessa toiminnassasi aina verkkosivuista, mainoksista ja materiaaleista asiakaspalveluun.

Johdonmukainen brändi viestii luotettavuutta ja ammattimaisuutta sekä auttaa sitouttamaan asiakkaita.


Kiinnostuitko?

Autan sinua rakentamaan uniikin visuaalisen ilmeen!

Luodaan yhdessä yrityksellesi tunnistettava, visuaalisesti näyttävä, selkeä ja muistettava brändi-ilme, joka puhuttelee juuri sinun yrityksellesi tärkeää kohderyhmää ja erottautuu kilpailijoista. Anna minun auttaa ja tehdään yhdessä brändillesi ja ilmeellesi ihmeitä! 

VARAA AIKA KALENTERISTA