Markkinoija & Designer

minusta

Kuka on Eevi’s Designin takana

Tehokas markkinoinnin moniosaaja

Olen Eevi – markkinoinnin ja verkkokaupan moniosaaja ja graafinen suunnittelija. Minulla on pitkä kokemus vähittäiskauppa-alalta erityisesti sisustuksen, kauneuden ja muodin parista. Minulla on vankka myynnillinen tausta ja vahvuuteni on kaupallisuus ja visuaalisuus.

Intohimoni on kehittää myyntiä ja liiketoimintaa paitsi visuaalisesti ja sisällöllisesti laadukkaan markkinoinnin keinoin myös dataohjatusti. Olen rakentanut ja ylläpitänyt verkkosivustoja ja verkkokauppoja erityisesti vastuullisten suomalaisten ja eurooppalaisten muoti- ja design-merkkien parissa. Minulle visuaalinen, luova ja huolellinen tekeminen on sydämen asia.

Hauska tutustua!

INTOHIMOINEN JA AVOIN TEKIJÄ

Olen innostunut tekijä, jolla on katse huomisessa

Koulutukseltani olen KTM pääaineena markkinointi ja palvelujohtaminen. Valmistuin vuonna 2022 myös graafiseksi suunnittelijaksi.

Olen kunnianhimoinen, pidän itseni jatkuvasta kehittämisestä, kiinnostunut uusista teknologioista ja tarkkailen uteliaana ympäröivää maailmaa. Kouluttaudun ja kehitän osaamistani jatkuvasti ja elän ajan hermoilla.

Sisältömarkkinoijana painotan työssäni paitsi vahvaa visuaalista ilmettä ja tarinankerrontaa, olen myös tekninen osaaja. Olen työskennellyt vuosien ajan lisäksi taloushallinnan tehtävien parissa, ja minusta löytyy paitsi visuaalinen, myös analyyttinen puoli.

Olen aktiivinen ja innostuva persoona. Saan usein kiitosta positiivisuudestani sekä siitä, että kanssani on helppo ja joustava työskennellä.

Arvostan avointa kommunikaatiota, joten projekteissa avoimuus ja yhteydenpito on minulle erittäin tärkeää. Yksi ehdoton vahvuuteni on empaattisuus ja muut huomioonottava ja innostava asenteeni.

Paljon saa aikaan hyvällä energialla, oikealla asenteella ja avoimella mielellä.

Eevi pähkinänkuoressa

  • KTM & Graafinen Suunnittelija
  • Vahva kaupallinen ymmärrys
  • Pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta
  • Intohimoinen sisältömarkkinoija
  • Luovuus & tekninen taitaja samassa paketissa
  • Positiivinen ja innostava asenne

Olisimmeko hyvä match?

Tehdäänkö yhteistyötä?

Laitetaanko hihat heilumaan ja liiketoimintasi nousuun? Viedään brändisi, markkinointisi ja yrityksesi sisällöt seuraavalle tasolle!